Geslaagde collectieve inkoop zonnepanelen Noord Holland-Noord en Boekelermeer

De collectieve inkoopacties van zonnepanelen voor de projecten Hoorn 80 Energie­positief en Boekelermeer Energiepositief zijn geslaagd! De eerste zonnepanelen liggen op de daken. De voorwaarde daarvoor was dat de aanbiedingen van de panelen in prijs 10 tot 15 procent lager zouden zijn dan bij individuele inkoop. En dat is voor alle deelnemers gelukt! 

Maatwerk
Directeur Gerard Fit: ‘Alle bedrijven die zich hebben aange­meld hebben een aanbieding in huis, maatwerk om de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs te waarborgen.’
In totaal wordt er door deelnemers in Hoorn geïn­vesteerd in het plaatsen van 11.000 zonnepanelen, goed voor drie miljoen kWh stroom, net zoveel als 900 huishoudens jaarlijks aan stroom verbruiken. In Alkmaar wordt in totaal geïn­vesteerd in het plaatsen van 17.000 zonnepanelen, goed voor vier miljoen kWh stroom, net zoveel als 1.400 huishoudens jaarlijks aan stroom verbruiken.

Inschrijven voor tweede ronde nu mogelijk
Door dit succes is direct een vervolg op de collectieve inkoopactie aangekondigd. De inschrijving hiervoor begint officieel eind april opengesteld, maar bedrijven kunnen zich nu al aanmelden om verzekerd te zijn van een passende aanbieding.

Meer weten? Meedoen?
U kunt met al uw vragen over Hoorn Energiepositief terecht bij de Energie Coöperatie West-Friesland (ECWF): 0229 – 714310 of mail: info@ecwf.nl.
De ECWF is in opdracht van de HN80E+ de uitvoerder van de inkoopactie en andere duurzaamheidsprojecten op de bedrijventerrein. Contactgegevens: ECWF/HN80E+, De Oude Veiling 4, 1689 AA ZWAAG l T: 0229 714 310 l E: info@ecwf.nl

U kunt met al uw vragen over regio Alkmaar terecht bij het Energie Platform regio Alkmaar (EPA): 072 – 511 03 27 of mail: info@epalkmaar.nl.
EPA is in opdracht van de BE+ de uitvoerder van het project Boekelermeer Energiepositief en andere duurzaamheidsprojecten.
Contactgegevens: Energie Platform regio Alkmaar, Postbus 9229, 1800 GA Alkmaar l T: 072 511 0327 l E: info@epalkmaar.nl