Laatste kans voor aanvraag SDE+-subsidie!

In maart hielp BE+ deelnemer GreenBiz IJmond 28 bedrijven met in totaal bijna 100.000 m2 dakoppervlak, met de aanvraag voor een SDE+-subsidie. Inmiddels zijn alle aanvragen toegekend. Met de SDE+-subsidie wil de overheid de productie van duurzame energie rendabel maken. Aanstaande oktober is de laatste kans voor ondernemers om deze subsidie aan te vragen. Heeft uw bedrijventerrein nog geen zonnepanelen? Grijp deze kans!

De subsidie kan vrijblijvend aangevraagd worden en na verstrekking is er ruimte om met een goed uitgewerkte businesscase een beslissing te maken. GreenBiz IJmond vraagt voor alle geïnteresseerde ondernemers kosteloos en vrijblijvend de SDE+ subsidie aan. Wel wordt verwacht dat de subsidie volgend jaar verandert, dus laat de ronde van oktober 2019 niet schieten.

Interesse of meer weten?
Wilt u als ondernemer uit de IJmond meeprofiteren? Voor meer informatie en meedoen kunt u contact op nemen met Nick Ruiter en/of Jan Boudesteijn. Dat kan via nruiter@greenbizijmond.nl en jboudesteijn@greenbizijmond.nl.

Meer informatie over de SDE+-subsidie vindt u op www.greenbizijmond.nl/sde.

Voor geïnteresseerden uit het hele land organiseert RVO op dinsdag 24 september twee informatiebijeenkomsten. Lees hier hoe u zich daar voor kunt opgeven.